Skip Navigation

Kies taal

C_MOOG_01

ÉÉN DAG OP DÉ AUTOMOTIVE AFTERSALES-VAKBEURS EN U BENT WEER HELEMAAL MEE!

De grootste vakbeurs voor autoprofessionals in de Benelux. Dat is AutoTechnica 2018. Ontdek de nieuwste innovaties en meest succesvolle producten van de automotive aftersales-industrie in Brussels Expo.

Kom onze stand bezoeken tijdens Autotechnica en ontdek onze merken: FERODO®, MOOG®,  CHAMPION®, BERU, JURID® en Engine Expertise®.

Leer meer over NASCAR®, waarvan MOOG de officiële hoofdsponsor is.

Wij verwachten u

25 maart 2018
 9u – 18u

26 – 28 maart 2018
13u – 21u

Hal 7 stand F03 Brussels Expo

Schrijf u nu in

 Animatie

Op de beurs zijn we aanwezig met technisch personeel die al uw vragen rond onze producten en evenementen kunnen beantwoorden. 

Verder organiseren we ook een competitie waar je jouw vaardigheden als garagist kunt demonstreren. 4 dagen lang houden we een speed braking contest waarbij de persoon die het snelst remblokken kan vervangen, kans maakt op een VIP-duoticket voor de NASCAR Whelen Euro SeriesTM.

NASCAR Whelen Euro SeriesTM 

Al meer dan 50 jaar kan MOOG zich trotse partner noemen van NASCAR®, het bekende race-gebeuren uit de Verenigde Staten. Als officiële hoofdsponsor levert MOOG de stuur-en ophangingsonderdelen gebruikt in alle wagens.

NASCAR® komt over naar Europa als de NASCAR Whelen Euro SeriesTM. De grote finale vindt plaats in Zolder, België. Op onze stand kan u hierover meer informatie bekomen bij onze medewerkers. Bekijk hier onze MOOG-website om reeds een voorproefje te ervaren. 

nascar-blog-image-600x200


Wegbeschrijving

 


Locatie

Brussels Expo
Belgiëplein 1
BE – 1020 Brussels

     

Plan AT18

 

NASCAR is een geregistreerd handelsmerk van de Nationale Associatie voor Stock Car Auto Racing, Inc. NASCAR Whelen Euro Series is een geregistreerd handelsmerk van SARL DutyCar. Het NASCAR Whelen Euro Series™ logo en woordteken worden onder een licensieovereenkomst gebruikt door de Nationale Associatie voor Stock Car Auto Racing, Inc., en Whelen Engineering Company, Inc.

Aanverwante onderwerpen
Laden...