Skip Navigation

Kies taal

GEBRUIK ALTIJD DE JUISTE BIJGELEVERDE MOER VAN MOOG

WIST JE DAT? Advies voor de expert

MOOG voorziet verschillende referenties spoorstangeinden en fuseekogels afhankelijk van het gebruikte materiaal van het fuseestuk. Het verschil zit hem in de bijgeleverde moer.

  • Staal fuseestuk: wordt doorgaans gebruikt op standaard voertuigen.
  • Aluminium fuseestuk: wordt eerder voorzien voor luxewagens of voertuigen met een grotere velgmaat.

TYPE MOEREN VOLGENS FUSEESTUK

De aluminium versie is voorzien van een stalen insteekbus om vroegtijdige beschadiging van de aluminium conische zitting te voorkomen. De bredere pasmoer overlapt de bus volledig om ervoor te zorgen dat deze veilig wordt vastgehouden. In dit geval is een grote flensmoer vereist, terwijl een standaard moer het meest geschikt is voor het stalen fuseestuk.

MOOG - Type Moeren volgens Fuseestuk

BELANGRIJKE TIP

Het gebruik van de juiste moer is erg belangrijk, vooral in het geval van een aluminium fuseestuk. Zelfs wanneer de stalen bus stevig in het fuseestuk wordt gedrukt, zonder de moer met overlappende flens kan een abnormaal hoge impact (zoals een kuil, stoeprand of ander verhoogd oppervlak) ervoor zorgen dat het inzetstuk uit de aluminium behuizing springt.

MOOG adviseert altijd om na te kijken of de juiste moer is gemonteerd in functie van het gebruikte type fuseestuk.

MOOG - Stalen insteekbus

SOMMIGE VAG VOERTUIGEN ZIJN UITGERUST MET TWEE VERSCHILLENDE FUSEESTUKTYPES

  • AUDI A3 2003 -->
  • SEAT Leon 2005 -->
  • SKODA Octavia 2004 -->
  • VW Golf 2003 -->


Bijkomende technische ondersteuning vindt u bij GarageGurus.


De inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld voor ontspannings- en informatiedoeleinden en dient niet te worden gebruikt in plaats van professioneel advies in te winnen bij een erkende technicus of monteur. Wij raden u aan om een erkende technicus of monteur te raadplegen als u specifieke vragen of twijfels hebt met betrekking tot een van de onderwerpen die in dit document aan de orde komen. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade veroorzaakt door uw vertrouwen op eender welke inhoud.

Aanverwante onderwerpen
Laden...