Skip Navigation

Kies taal

C_MOOG_02

3 jaar garantie

NIEUWE marktleidende 3-jarige garantie

Hoogwaardige onderdelen voor stuurinrichting en ophanging van MOOG®

Ontworpen en getest volgens de strengste normen

Als toonaangevende leverancier aan de vervangingsmarkt zijn wij van mening dat onze producten nog beter moeten presteren dan de originele componenten. Daarom gebruiken onze ingenieurs altijd de originele onderdelen als model bij het ontwikkelen van MOOG®-producten.

De metallurgie en geometrie van elk origineel onderdeel wordt vastgesteld, gemeten en wanneer mogelijk verbeterd. Het product wordt onderworpen aan uitgebreide testen volgens de strengste industrienormen om de kwaliteit en veiligheid van de bestuurder te garanderen.

UK_Warranty_Quality_752

De reden is simpel: als problemen van cruciaal belang voor de besturings- en ophangingsonderdelen niet op tijd worden ontdekt, kan dit ernstige problemen veroorzaken voor de levensduur van het voertuig en de veiligheid van de automobilist. Als deze onderdelen moeten worden vervangen, moet dit alleen worden gedaan met de beste, sterkste, meest veerkrachtige en betrouwbare onderdelen. En dat is precies wat MOOG® biedt.

MOOG®: kwaliteit gegarandeerd

Dankzij onze nauwgezette productontwikkeling en testprocedures hebben we het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Daarom worden alle onderdelen van MOOG® ondersteund door een marktleidende garantie van 3 jaar. Dat is onze garantie voor uw gemoedsrust. 

3YearsWarranty_Logo_NL
Aanverwante onderwerpen
Laden...